Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

O Sauric αγόρασε το JailbreakMe.com

Ο Jay Freeman, γνωστόs και ως Saurik, έχει αγοράσει το JailbreakMe.com  καθιστώντας το ασφαλές για χρήση ξανά.

Χθες, αναφέραμε ότι το JailbreakMe.com δεν ήταν πλέον ασφαλή για χρήση μετά το ConceitedApps που  είχε πουλήσει το domein. 

Φαίνεται ότι Saurik ήταν σε θέση να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη, και να πάρει το domain .
Είναι πλέον στα χέρια του Saurik και της iPhone Dev Team και πλέον ασφαλή για χρήση. 



[via]

U.S. iPhone 4S Preorder Shipping Now Showing 1-2 Weeks

Tα αποθέματα εξαντλούντε ....


Hot on the heels of AT&T’s announcement earlier today that it has been seeing enormous demand for the iPhone 4S, Apple itself now seems to be feeling the pressure.
Earlier today we reported that the Cupertino company was forced to push backinternational shipping dates for the iPhone 4S, and now the delay has spilled over into the U.S…
9to5Mac sounded the alarm this evening, pointing out that Apple appears to have sold through its initial preorder allotment. The company’s website now shows an estimated iPhone 4S shipping time of 1-2 weeks.
If you haven’t ordered the new handset yet, but are planning on it, I recommend you get moving. At the time of this writing, you can still purchase the iPhone 4S on Apple.com, you just won’t get it by October 14.

[Via]

Μόνο η AT&T πούλησε 200.000 iPhone 4S στις πρώτες 12 ώρες




Το MacRumors σύμφωνα με  έκθεση του Reuters μας λέει ότι η AT & T είχε εξαιρετική ζήτηση για νέο smartphone της Apple. 
Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, η Apple άνοιξε για το  iPhone 4S τις προπαραγγελίες λίγο μετά τα μεσάνυχτα (PST) χθες το βράδυ.
Η εταιρεία έχει καλυφθεί από  έντονη κριτική μετά την παρουσίαση που έκανε την περασμένη Τρίτη, αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τη ζήτηση των καταναλωτών για τη συσκευή. 
Η AT & T έχε ήδη πουλήσει 200.000 συσκευές iPhone 4s ...
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε απευθείας σύνδεση χθες το βράδυ για να διασφαλίσουν ότι θα είναι μεταξύ των πρώτων για να πάρουν το νέο iPhone. 
Σύμφωνα με το Reuters, έκαναν  αριθμούς ρεκόρ. Μόνο η AT & T πούλησε 250.000 συσκευές σε 12 ώρες, το iPhone 4S ρυθμός ρεκόρ σε πωλήσεις.

Και αυτό να φανταστείτε είναι το τηλέφωνο που ορισμένοι επικριτές ονομάζαν "απογοητευτικό".

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΝ χρησιμοποιείτε πια το JailbreakMe.com.



Ενα γρήγορο heads-up: από σήμερα ΜΗΝ χρησιμοποιείτε το JailbreakMe.com. Το πήρε ένας άγνωστος ιδιοκτήτης και μπορεί πολύ εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως ένα κακόβουλο
"hack" του πραγματικού jailbreak . Σύμφωνα με MuscleNerd όλα τα web-based JBS θα είναι jailbreaks.me από εδώ και στο έξης . Μεινετε συντονισμένοι για ότι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους..

FSM

Η Apple δεν θα πουλήσει ξεκλείδωτα τα iPhone 4S στις ΗΠΑ μέχρι τον Νοέμβριο, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της .

The unlocked iPhone includes all the features of iPhone but without a contract commitment. You can activate and use it on the supported GSM wireless network of your choice, such as AT&T in the United States.* The unlocked iPhone 4 or iPhone 4S will not work with CDMA-based carriers such as Verizon Wireless or Sprint.

If you don’t want a multiyear service contract or if you prefer to use a local carrier when traveling abroad, the unlocked iPhone is the best choice. It arrives without a micro-SIM card, so you’ll need an active micro-SIM card from any supported GSM carrier worldwide. To start using it, simply insert the micro-SIM card into the slot on your iPhone and turn it on by pressing and holding the On/Off button for a few seconds. Then follow the onscreen instructions to set up your iPhone.   





10 Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone 4S







Μετά την ανακοίνωση και κυκλοφορία την Τρίτη του 4S, η Apple δέχτηκε επίθεση σκληρής κριτικής . Οι φήμες σχετικά με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο iPhone φάνηκαν  λανθασμένες .


Η εταιρεία από το Cupertino έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα όπως και  με το 3GS.
Όμως, το γεγονός ότι το iPhone 4S είναι παρόμοιο με τον προκάτοχό του σημαίνει ότι είναι μια κακή συσκευή; Φυσικά και όχι. 
Στην πραγματικότητα, είναι ένα νέο smartphone της Apple που θα εξακολουθεί να κατατάσσεται  στην κορυφή της κατηγορίας του.


Εδώ είναι 10 λόγοι για τους οποίους θα θελήσετε να αγοράσετε το iPhone 4S:


1. Απόδοση




 A5, επεξεργαστής διπλού πυρήνα κάνει το iPhone 4S να είναι 2 φορές γρηγορότερο από τον προκάτοχό του. 
 Η νέα GPU είναι 7 φορές πιο γρήγορη από το τσιπ που βρίσκεται στο iPhone 4. 
Αυτές οι βελτιώσεις θα είναι πιο αισθητές σε πολλούς σε παρόμοιες εφαρμογές, και ειδικά στα παιχνίδια. 




2. Κάμερα


Το iPhone 4S στεγάζει ένα state of the art 8MP φωτογραφική μηχανή ικανή να λαμβάνει 3.264 x 2.448 φωτογραφίες.  
60% περισσότερα pixel από το iPhone4 και σας επιτρέπει να εκτυπώσετε κρυστάλλινα 8 × 10 φωτογραφίες. 
Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα βελτιωμένο αισθητήρα φωτισμού, ο οποίος θα βελτιώσει τις εικόνες χαμηλού φωτισμού, καθώς και ένα υπέρυθρο φίλτρο για να παράγουν πιο ακριβή χρώματα.
 Και με το νέο ISP της Apple μπορείτε να πάτε από την αρχική οθόνη για να τραβήξετε μια φωτογραφία, σε 1,1 δευτερόλεπτα. 




3. Βιντεοκάμερα


Αν και το προηγούμενο iPhone ήταν ικανό να συλλάβει HD βίντεο, ήταν περιορισμένη σε μόλις 720 P. Το iPhone 4S έχει τη δυνατότητα λήψης βίντεο σε Full HD, το οποίο είναι 1080 P.
Η βιντεοκάμερα περιλαμβάνει επίσης επαγγελματικά χαρακτηριστικά όπως χρονική μείωση του θορύβου, η οποία σας βοηθά να καταγράφει βίντεο σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού, καθώς και σταθεροποίηση εικόνας για να αντισταθμίσει την αστάθεια που συνήθως συμβαίνει όταν μια φωτογραφική μηχανή δεν είναι τοποθετημένη σε ένα τρίποδο.


4. Siri


Το iPhone 4S θα έρχονται προ-εγκατεστημένα με το Siri, . Το σύστημα αναγνώρισης φωνής που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και φαινομενικά ατελείωτη γνώση για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας και να σας βοηθήσει με πολλαπλές εργασίες. Με το Siri μπορείτε να απαντήσετε σε ερωτήσεις ακόμη να γράψετε ένα γραπτό μήνυμα. Το σύστημα ξεχωρίζει από άλλες τεχνολογίες φωνητικές εντολές, επειδή καταλαβαίνει την απλή γλώσσα και να έχει πρόσβαση σε μια  μεγάλη βάση δεδομένων .


5. Mirroring airplay


Αυτή η δυνατότητα απευθύνεται σε παιδιά που κατέχουν ήδη μια τηλεόραση Apple, αλλά είναι μια  cool προσθήκη στο νέο iPhone. 
Με το mirroring airplay, ότι κάνετε  στο iPhone σας μπορείτε να το βλέπετε και στην τηλεόρασή σας μέσω του AppleTV.Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να περιηγηθείτε στο Web,να πληκτρολογήστε ένα mail,  ακόμη και να παίξετε παιχνίδια στη μεγάλη οθόνη - και  όλα αυτά ασύρματα. 
Σχεδιαστές παιχνιδιών εκμεταλεύονται ήδη αυτό το νέο χαρακτηριστικό, δημιουργώντας παιχνίδια αγώνων ταχύτητας για πολλούς παίκτες που μπορείτε να παίξετε στην τηλεόρασή σας,  χρησιμοποιώντας το iPhone σας . Το mirroring  airplay είναι διαθέσιμo μόνο για το iPad 2 και το iPhone 4S.


6. Βελτιωμένη Antenna


Η Apple είχε πολλά προβλήματα με το παλιό iPhone 4 με την κεραία του και το θέμα κατέληξε ένα φιάσκο και να κοστίζει στην επιχείρηση  μια πολύ κακή δημοσιότητα και εκατομμύρια δολάρια . Το iPhone 4S touts έχει νέα διπλή κεραία για βελτιωμένη λήψη, και στεγάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που αλλάζει μεταξύ των δύο για καλύτερη ποιότητα κλήσης. Και αν ο φορέας σας  υποστηρίζει HSDPA +, το iPhone σας 4S θα είναι ικανό να ανακτά δεδομένα σε 14.4Mbps. Αυτό είναι δύο φορές ποιο γρήγορο από το iPhone 4 και στο ίδιο επίπεδο με άλλες συσκευές "4G".


7. Διάρκεια ζωής μπαταρίας


Ακόμη με το iPhone 4S «με τον νέο A5 διπλού πυρήνα επεξεργαστή, και την κάμερα 8MP, και το πάντα έτοιμο για βοήθεια Siri, η μπαταρία καταφέρνει να διατηρήσει την εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του προκατόχου της. Με τη νέα συσκευή της Apple μπορείτε να μιλάτε έως και 8 ώρες σε 3G (14 ώρες σε 2G), μπορείτε να περιηγηθείτε στο Internet για μέχρι και 6 ώρες (9 ώρες με Wi-Fi), μπορείτε να παρακολουθήσετε μέχρι και 10 ώρες βίντεο, και να ακούσετε μουσική για 40 ώρες ..!!!  Το iPhone 4S έχει  χρόνο αναμονής έως 200 ώρες.


8. Σχέδιο


Αν και πολλοί λαοί περίμεναν ένα επανασχεδιασμένο smartphone, το iPhone 4S εξακολουθεί να είναι ένα άριστο αποτέλεσμα μηχανικής. Ένα χρόνο μετά την καθιέρωσή του, η συσκευή συνεχίζει να είναι μία από τις ποιο λεπτές συκσευές στον κόσμο  . Το  αρχικό iPhone 4 ήταν και είναι ένα  όμορφο και εντυπωσιακό smartphone , και το iPhone 4S συνεχίζει αυτή την τάση.Αν και οι 3.5΄΄ μπορεί να φαίνοντια μικρές σύμφωνα με άλλες  συσκευές που έχουν 4΄΄ οθόνες αυτό βοηθά να κρατήσετε το νέο iPhone φορητό ώστε να χωράει άνετα στην τσέπη σας.


9. Apps


Το App Store δεν χρειάζεται πραγματικά καμμία εισαγωγή.
 Η Apple ήταν η πρώτη στην αγορά της κινητής που έφερε εφαρμογές, και αυτό απέδωσε καρπούς για την εταιρία σε μερίσματα.
 Η πλατφόρμα iOS είναι μπροστά από τον ανταγωνισμό σε εφαρμογές. Όχι μόνο όσον αφορά την ποσότητα, αλλά και την ποιότητα . Το iPhone 4S θα είναι σε θέση να τρέξει  500.000  +  εφαρμογές του App Store, καθώς και κάθε νέες που βγαίνουν και απαιτούν τον A5 επεξεργαστή της Apple.


10. Ικανοποίηση


Τα προϊόντα της Apple είναι συνώνυμα με τη φράση it just works 
και το iPhone δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι αξιόπιστο, σπάνια  παγώνει ή διακόπτεται η λειτουργία του, και δεν υποφέρει από τα προβλήματα που μαστίζουν άλλες κινητές πλατφόρμες.  Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Πολλές εκθέσεις έχουν δείξει ότι πάνω από το 90% των iPhone ιδιοκτητων θα αγοράσουν και την επόμενη συσκευή τους από την Apple. 
Να περιμένετε το iPhone 4S να συνεχίσει την παράδοση.




Οι προ-παραγγελίες για το iPhone 4S ξεκίνησαν απόψε στις ΗΠΑ στις 12:01 PST. 


Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε καταστήματα λιανικής πώλησης από τον Οκτώβριο του 14.



iPhone 4S oι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν



Για πρώτη φορά, στις ΗΠΑ οι χρήστες iPhone θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής τριών εταιρειών  . Υπάρχουν μερικές διαφορές όμως:
  1. Η Sprint προσφέρει απεριόριστο πρόγραμμα δεδομένων (μέχρι τον Οκτώβριο).
  2. Το GSM δίκτυο της AT & T θα διευκολύνει με ταχύτερη Mbps 14.4 .
  3. Η Verizon και η AT & T έχουν δωρεάν hotspots σε 4GB ενώ η Sprint είναι $ 30/month.

[Via]

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η google αφιέρωσε τη σελίδα στη μνήμη του Steve Jobs...



Download iOS 5 GM IPSW for iPhone, ipad & iPod touch

Apple has just released the iOS 5 GM IPSW for developers. You can download iOS 5 GMIPSW for iPhone 4, 3G, 3GS, ipad 2, 1 & iPod touch. You dont need to be developer to download iOS 5 GM IPSW firmware because we have got Direct links for the download.



Download iOS 5 GM IPSW:
Download iOS 5 GM for iPhone 4 (GSM)
Download iOS 5 GM for iPhone 4 (CDMA)
Download iOS 5 GM for iPhone 3GS
Download iOS 5 GM for iPad 2 (Wi-Fi)
Download iOS 5 GM for iPad Wi-Fi + 3G (GSM)
Download iOS 5 GM for iPad Wi-Fi + 3G (CDMA)
Download iOS 5 GM for iPad 1
Download iOS 5 GM for iPod touch 4G
Download iOS 5 GM for iPod touch 3G
Please note that ios5 will be available publicly on October 12, 2011.

Το TinyUmbrella έχει ενημερωθεί με υποστήριξη της GM iOS 5.0

To TinyUmbrella έχει ενημερωθεί για το iOS 5.0b7 και τα πρόσφατα κυκλοφόρησε και για το iOS 5.0 GM.



Οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη όσο αναφορά το TinyPwn. Όταν ολοκληρωθεί και δουλεύει σωστά θα δοθεί στο ευρύ κοινό.

Το TinyUmbrella μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση SHSH blobs σας. Μπορείτε να κατεβάσετε το TinyUmbrella για Mac και για Windows

iClarified

Oι προ-παραγγελίες για τη βιογραφία του Steve Jobs ανέβηκαν 41.800%


Oι προ-παραγγελίες για τη βιογραφία του Steve Jobs ανέβηκαν 41.800% μετά τον θάνατο του σύμφωνα με το Amazon.com.
Η βιογραφία του Steve Jobs του Walter Isaacson είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελίες  για $ 17,88.




Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ Steve Jobs.


Βασίζεται σε περισσότερες από σαράντα συνεντεύξεις που πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα δύο ετών-καθώς και συνεντεύξεις με περισσότερα από εκατό μέλη της οικογένειας του , τους φίλους, τους αντιπάλους, του και ακόμη και τους  ανταγωνιστές του .
Οι συνεργάτες του-Walter Isaacson έχουν γράψει μια καθηλωτική ιστορία της ζωής roller-coaster και searingly έντονη προσωπικότητα ενός δημιουργικού επιχειρηματία του οποίου το πάθος για την τελειότητα έφερε επανάσταση σε έξι βιομηχανίες: personal computers, animated movies, music, phones, tablet computing, and digital publishing.


Έχτισε μια εταιρεία όπου τα άλματα της φαντασίας του σε συνδυασμό με αξιόλογα επιτεύγματα της μηχανικής τον ανέβασαν τόσο ψιλά.





Καλό ταξίδι Steve εκεί που πας...;-(




O συν-ιδρυτής και οραματιστής CEO Steve Jobs έφυγε από την ζωή σε ηλικία των 56 ετών.

Η Αpple έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση.

 Η Apple έχει χάσει ένα όραμα και μια δημιουργική μεγαλοφυΐα, και ο κόσμος έχει χάσει ένα καταπληκτικό άνθρωπο.
Όσοι από εμάς είχαν την τύχη να γνωρίσουμε και να συνεργαστεούμε με τον Steve έχουμε χάσει ένα αγαπητό φίλο και ένα εμπνευσμένο δάσκαλο.
Ο Steve αφήνει πίσω του μια εταιρία που μόνο αυτός μπορούσε να σκεφτεί και  το πνεύμα του θα είναι για πάντα το θεμέλιο της Apple.

Παρακάτω είναι μια δήλωση που εκδόθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Apple  ( μέσω AllThingsD):

Είμαστε βαθιά λυπημένοι και ανακοινώνουμε ότι ο Steve Jobs απεβίωσε σήμερα.

Η λαμπρότητα του Steve, το πάθος και την ενέργεια ήταν η πηγή των αμέτρητων καινοτομιών που εμπλουτίζουν και να βελτιώσουν τη ζωή όλων μας.
 Ο κόσμος είναι ασύγκριτα καλύτερος, λόγω του Steve.

Η μεγάλη του αγάπη ήταν η σύζυγός του, Laurene, και η οικογένειά του.

Η οικογένειά του Steve Jobs έδωσε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Steve πέθανε ειρηνικά σήμερα .

Στη δημόσια ζωή του, ο Steve ήταν γνωστός ως ένας οραματιστής.
 Στην ιδιωτική ζωή του, αγαπητός από την οικογένειά του.

Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς θα θρηνήσετε μαζί μας, και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μας κατά τη διάρκεια της θλίψης μας.

Υπόμνημα από τον Ο CEO Tim Cook μέσα από την εταιρεία:

Ομάδα,

Έχω κάποιες μια πολύ θλιβερή είδηση ​​να μοιραστώ με όλους σας.
Ο Steve απεβίωσε νωρίς σήμερα.

Η Apple έχει χάσει ένα οραματιστή και μια μεγάλη μεγαλοφυΐα, και ο κόσμος έχει χάσει ένα καταπληκτικό άνθρωπο.
Όσοι από εμάς είχαν την τύχη να γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε με τον Steve ξέρουμε ότι έχουμε χάσει ένα αγαπητό φίλο και ένα εμπνευσμένο δάσκαλο.
Ο Steve αφήνει πίσω του μια εταιρία που μόνο αυτός μπορούσε να κατασκευάσει, και το πνεύμα του θα είναι για πάντα το θεμέλιο της Apple.

Σχεδιάζουμε μια γιορτή προς τιμήν του Steve για τους εργαζόμενους της Apple που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.
Αν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις αναμνήσεις σας και τα συλλυπητήριά εν τω μεταξύ, μπορείτε να στείλετε email απλά στο rememberingsteve@apple.com .
 Καμία λέξη δεν μπορεί να εκφράσει επαρκώς τη λύπη μας για το θάνατο του Steve και την ευγνωμοσύνη μας και την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του.
Θα τιμήσουμε τη μνήμη του, αφιερώνοντας τους εαυτούς μας εδώ μέσα για να συνεχίσουμε το έργο που αγαπούσε τόσο πολύ.

Tim

Ο Bill Gates εκφράζει τα συλλυπητήριά του ( μέσω AllThingsD):

Είμαι πραγματικά θλιμμένος για το θάνατο του Steve Jobs.
Melinda απευθύνω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του, και σε όλους όσους ο Steve έχει αγγίξει με το έργο του.

Ο Steve και εγώ συναντήθηκαμε για πρώτη φορά περίπου πριν από 30 χρόνια, και είμασταν συνεργάτες, ανταγωνιστές και φίλοι κατά τη διάρκεια του ήμισυ της ζωής μας.

Θα μου λείψει ο Steve πάρα πολύ.

Ο Sergey Brin της Google μόλις δημοσίευσε αυτή τη δήλωση στο Google +:

Από τις πρώτες μέρες της Google, κάθε φορά που ο Larry και εγώ αναζητήσαμε έμπνευση για το όραμα και την ηγεσία, θα έπρεπε να εξετάσουμε όχι μακρύτερα από το Cupertino.
Εκ μέρους όλων μας στο Google και γενικότερα στον τομέα της τεχνολογίας τα θερμά μας συλλυπητήρια .

 Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια, τους φίλους, και τους συνεργάτες του στην Apple.

ο Mark Zuckerberg δημοσιεύσε το εξής:

Steve, σε ευχαριστώ για την ύπαρξη ενός μέντορα και ενός φίλου.

 Θα μας λείψεις .

Disney CEO Bob Iger:

Ο Steve Jobs ήταν ένας μεγάλος φίλος, καθώς και ένας αξιόπιστος σύμβουλος.
 Η κληρονομιά του θα επεκταθεί πολύ πέρα από τα προϊόντα που ο ίδιος δημιούργησε ή τις επιχειρήσεις που έχτισε.
Θα είναι τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ενέπνευσε, και άλλαξε την ζωή μας, και τη κουλτούρα μας.
  Παρ 'όλα όσα κατάφερε, αισθανόταν σαν να είχε μόλις ξεκινήσει.
 Με το θάνατό του ο κόσμος έχει χάσει ένα σπάνιο πρωτότυπο, και η Disney έχει χάσει ένα μέλος της οικογένειάς της, και εγώ έχω χάσει έναν πολύ καλό φίλο.
Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι στην Laurene τη σύζυγό του και τα παιδιά του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Ο πρόεδρος Barack Obama μέσω του Blog The White House:

Μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός του Steve Jobs.
 Ο Steve ήταν ένας από τους μεγαλύτερους νεωτεριστές -είχε  θάρρος να σκέφτεται διαφορετικά, ώστε να πιστέψει ότι θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο, και ήταν αρκετά ταλαντούχος για να το κάνει.

 Στρέφοντας τα ταλέντα του έφερε χαρά σε εκατομμύρια παιδιά και ενηλίκους.
Ο Steve συνήθιζε να λέει ότι ζούσε κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία του.
Κατόρθωσε να μεταμορφώσει τη ζωή μας, και να επαναπροσδιορήσει ολόκληρη την βιομηχανία, και πέτυχε ένα από τα σπανιότερα κατορθώματα στην ιστορία του ανθρώπου: άλλαξε τον τρόπο που ο καθένας μας βλέπει τον κόσμο.

Ο κόσμος έχει χάσει ένα οραματιστή. Και μπορεί να μην υπάρχει μεγαλύτερος φόρος τιμής για την επιτυχία του Steve από το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του κόσμου που αντλήθηκαν από το θάνατό του σε μια συσκευή που εφευρέθηκε.Η Michelle και εγώ στέλνουμε τις σκέψεις και τις προσευχές μας στη  Laurene σύζυγό του Steve,στην οικογένειά του, και όλους εκείνους που τον αγάπησαν.

Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη.



Via




Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

iGotYa συστηθείτε με τον κλέφτη...!!!!




Θέλετε να μάθετε  ποιοί χρησιμοποιούν το iPhone σας, αν σε περίπτωση σας το κλέψουν? Λοιπόν, το iGotYa είναι η επιλογή σας! Το iGotYa είναι ένα νέο tweak διατίθεται στο  Cydia και μπορείτε να το αγοράσετε από το Cydia Sore στην τιμή των 4,99 $.
Το iGotYa σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε  το iPhone σας με ένα κωδικό κλειδώματος. Αν ο κωδικός που έχετε ορίσει μπει 3 φορές λάθος, τότε το iGotYa θα τραβήξει μια φωτογραφία αθόρυβα την οποία θα σταλεί στην διεύθυνση e-mail σας με το που βρίσκετε η συσκευή σας.
Επιπλέον, αναδύεται ένα κείμενο που θα εμφανίζεται σε όσους χρησιμοποιούν το iPhone σας χωρίς την άδεια σας , όπως φαίνεται στη παραπάνω εικόνα.
Παρόλο που δεν έχω  δοκιμάσει το iGotYa, μου ακούγεται πολύ καλό σε λίγο θα το δοκιμάσω και θα παραθέσω και φωτογραφίες.
by basketikos

Το Siri αφαιρέθηκε από το App Store..

Για όλους εκείνους τους χρήστες που δεν ξέρουν, το Siri , ακόμη  πριν να γίνει μία από τις βασικές εφαρμογές του νέου iPhone 4S , ήταν μια εφαρμογή διαθέσιμη στο App Store. Από χθες, όμως, δεν είναι πλέον διαθέσιμη και όσοι πρόλαβαν  ήδη να το εγκαταστήσουν μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο διακομιστή για να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητές του.



 Από χθες, μετά το τέλος παρουσίασης  η εφαρμογή  έχει εξαφανιστεί από το App Store και στο διακομιστή έχει αρχίσει να δείχνει αυτό το μήνυμα:

"I've been Replaced! The new Siri is even smarter and better looking than me, and waiting for you on the iPhone 4S. I'll be leaving for home Oct 15th. Until then ... how can I help you?"

Με λίγα λόγια, η εφαρμογή έχει αντικατασταθεί με ένα νέο χαρακτηριστικό με βάση την απόδοση, αλλά με πιο αποτελεσματικό και καλύτερο αποτελέσματα η περιμένοντας το νέο iPhone.

Ίσως η Apple δεν θέλει να δημιουργήσει σύγχυση μεταξύ της εφαρμογής και της λειτουργικότητας που υλοποιούνται στο iPhone, ή στο  4S,  η πιο ευρέως αποδεκτή θεωρία είναι  ότι  η Apple θέλει να πουλήσει το iPhone 4S για να χρησιμοποιεί  αυτή τη δυνατότητα.

Εσείς τι πιστεύετε? 


by basketikos

Στις ΗΠΑ διευκολύνουν την μετάβαση προς το iPhone 4S


 H Apple προσφέρει μέχρι και $ 200 έκπτωση για το iPhone 4S αν επιστρέψετε την παλιά σας συσκευή το iPhone 4. 


Θα είναι έτσι και στην Ελλάδα..?






Επί του παρόντος, για να πάρετε την πλήρη έκπτωση των $ 200 πρέπει να παραδώσετε ένα λευκό iPhone4 16GB ή 32GB, και σαφώς σε άριστη κατάσταση. 
Τα μαύρα αξιολογούνται για  $ 180. 




 [Via]

Δεν χρειάζεται να είστε developer για να εγκαταστήσετε το iOS 5 GM.




Χθες η Apple κυκλοφόρησε την iOS 5 Gm για τους developer.
 Αυτό είναι το τελικό iOS 5 beta  πριν από την επίσημη κυκλοφορία του λογισμικού, και στις περισσότερες περιπτώσεις, η GM είναι πανομοιότυπη με την επίσημη που θα βγει.
Στην GM,  δεν χρειάζεται να είναι κάποιος developer για την εγκατάσταση του iOS 5 .
Χρειάζεται μόνο το iTunes beta 9 (ή beta 7) για την εγκατάσταση του iOS 5 GM.

Εάν αισθάνεστε πως δεν μπορείτε να περιμένετε, τότε προχωρήστε σε αναβάθμιση και βάλτε την GM.

Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με το iPhone 4S


Η Apple έχει δημοσιεύσει μια συλλογή από φωτογραφίες που ελήφθησαν με το iPhone 4S.

Δείτε  παρακάτω ...






















Το RedSn0w έχει ενημερωθεί στην 0.9.9b3

Το RedSn0w έχει ενημερωθεί στην 0.9.9b3 για να ανιχνεύει αυτόματα την ipsw iOS5 GM firmware.





Θυμηθείτε: είναι ακόμα tethered για όλες τις συσκευές .



Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση του RedSn0w από εδώ RedSn0w 0.9.9b3 (Mac) και εδώ  RedSn0w 0.9.9b3 (Windows)



[Via]

Jailbreak iOS 5 GM στα Windows με sn0wbreeze



O Hacker iH8sn0w  έχει ενημερώσει το δημοφιλές εργαλείο του jailbreak για τα Windows που ονομάζεται Sn0wbreeze  . 
Η έκδοση του sn0wbreeze ακολουθεί μια ενημερωμένη έκδοση του  RedSn0w όπου νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησε στο iOS 5 GM. 
  • άμεση ανίχνευση της IPSW .
  • δεν υπάρχει ανάγκη για έλεγχο developer  UDID
  • εξακολουθεί να έχει την ικανότητα να hactivate
  • διατηρεί την baseband του iPhone
Αυτό το jailbreak tethered.
Τα 2 iPad δεν μπορoύν να είναι  jailbroken στην iOS 5 GM με Snowbreeze.
Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του sn0wbreeze από εδώ . 


Το Redsn0w 0.9.9beta 2 υποστηρίζει την GM του iOS 5.0



MuscleNerd
redsn0w  can already tether JB 5.0GM (select beta7 IPSW for now though, til update)


Ο MuscleNerd ανακοίνωσε στο Twitter του το Redsn0w 0.9.9b2  ότι υποστηρίζει την GM του iOS 5.0 τo μόνο που θα πρέπει να διαλέξετε είναι την ipsw beta 7.



Η διαδικασία του jailbreak είναι ακριβώς η ίδια που ξέρουμε.
Κατεβάστε το Redsn0w 0.9.9b2 από εδώ  Windows  και εδώ για Mac.

iClarified

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Η Apple ανακοινώνει το Siri, ένα ευφυή βοηθό για το iPhone 4S




Το Siri φέρνει προηγμένο έλεγχο φωνής στο κινητό .
Κατά τη διάρκεια της σημερινή εκδήλωσης,  ο Scott της Apple Forstall έδειξε μια ποικιλία με ενδιαφέροντες τρόπους για να μιλάμε με το iPhone με το Siri.
Αυτό το νέο χαρακτηριστικό είναι, δυστυχώς, μόνο για το iPhone 4S  .

To iPhone 4S θα ανταγωνιστεί με την κάμερα του Top point-and-shoot μοντέλα



Το iPhone 4 κατέληξε να είναι μια από τις ποιο δημοφιλείς φωτογραφικές μηχανές στον κόσμο. 
Με το iPhone 4S, η Apple προσπαθεί να αξιοποιήσει αυτή την επιτυχία με τα-8MP .
 Ο αισθητήρας είναι σε θέση να αποτυπώσει 3264 x 2448 φωτογραφίες - 60% περισσότερα pixel από το iPhone 4. Και υπάρχουν πολλά, πολλά άλλα ...
Στην κορυφή του επιπλέον pixels του, ο νέος αισθητήρας και η 8MP κάμερα  που μπορεί να συγκεντρώσει 73% περισσότερο φως από το προηγούμενο μοντέλο. 
Επίσης ένα υβριδικό φίλτρο IR  το κάνει να έχει πλουσιότερα χρώματα.
Χρειάζεται μόλις  1,1 δευτερόλεπτα για να βγάλει την πρώτη φωτογραφία του.
Και όσο για την εγγραφή βίντεο; Το νέο iPhone 4S είναι με ανάλυση Full HD 1080p, και περιλαμβάνει ενσωματωμένη τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας και μια χρονική μείωση του θορύβου φίλτρο για να εξασφαλιστεί ότι όλα τα βίντεο σας θα είναι τέλεια.
 Καθόλου άσχημα για ένα κινητό τηλέφωνο.