Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Πώς να προσθέσετε θολό φόντο στο κέντρο γνωστοποίησης



Τα περισσότερα από τα tweaks που έχουν βγει για το κέντρο γνωστοποίηση έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στη λειτουργία. Το BlurriedNCBackground είναι ένα tweak που βάζει κατά ένα μέρος τη λειτουργία υπέρ της εμφάνισης.
 Αν θέλετε να προσθέσετε ένα θολό φόντο στο κέντρο γνωστοποίησης σας, τότε δείτε το  βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτο το ενδιαφέρον οπτικό tweak ...
Υπάρχουν τρεις επιλογές που περιέχονται στις ρυθμίσεις του πίνακα BlurriedNCBackground είναι: η δυνατότητα να προσαρμόσει το ποσό της θαμπάδας, ο δείκτης χάσματος, και ασύγχρονη λειτουργία στο θόλωμα.
Εάν είστε  jailbroken iOS 5 χρήστης, τότε σίγουρα θέλετε να ελέγξετε αυτό το φοβερό tweak από το repo του  BigBoss Cydia
Είναι  δωρεάν.


Ποιος είσαι; Η διαφορά μεταξύ User, Hacker, και Developer στο Cydia





Όλοι αναρωτιόμαστε σχεδόν κάθε εβδομάδα την διαφορά. Είστε χρήστης , Hacker ή Developer;
Αυτή είναι η ερώτηση  αφού έχετε jailbroken iPhone και άνοιξε το Cydia πρώτη φορά.
Οι περισσότεροι από εσάς επιλέγετε πιθανώς χρήστης και συνεχίζετε χωρίς να το σκέφτεστε, αλλά τι είναι αυτή τελικά αυτή η  επιλογή πραγματικά ;
Το παραπάνω βίντεο μας εξηγεί.
As the video walkthrough explains, these options: User, Hacker, and Developer, are merely filters to hide or show specific packages. The user option is the most restrictive, yet at the same time the least confusing, followed by hacker and so-on.
Most of the time even a tweak reviewer like myself has no need to select anything besides user, but sometimes, the hacker or development filters can prove helpful.
For instance, one time I was trying to install a tweak, but for some reason the PreferenceLoader dependency was missing. I tried to search for the package, but couldn’t find it. About 10 minutes later it dawned on me that this particular package must be filtered out, so I headed over to the filter settings, and enabled hacker mode.
Have you ever wondered about this? Or do you hastily skip over them in order to gain access to your favorite jailbreak apps and tweaks?

[Via]

Σφάλμα «χωρίς κάρτα SIM» μαστίζει μερικούς χρήστες iPhone 4S





Η Apple γεμήσει με  iPhone 4S  θέματα τον τελευταίο μήνα. Υπάρχουν αναφορές για κακή μπαταρία απόδοσης (που συνδέεται με την iOS 5), ξαφνική διακοπή κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων, καθώς και θέματα που αφορούν τόσο Wi-Fi και 3G δίκτο.
Τώρα φαίνεται ότι υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα με τη συσκευή . Ένα φόρουμ υποστήριξης είναι γεμάτο με  iPhone 4S χρήστες που παίρνουν συχνά το μήνυμα «χωρίς κάρτα SIM»  καθιστώντας τα smartphones τους σχεδόν άχρηστα ...
Το πρόβλημα δεν φαίνεται να είναι τόσο διαδεδομένο όσο το εν λόγω bug στην μπαταρία, αλλά το νήμα έχει λάβει πάνω από 30.000 εμφανίσεις. Και κανείς δεν μπορεί να πει εάν το θέμα είναι ακουστικό,  λογισμικό, ή σχετίζεται με την κάρτα SIM, καθώς δεν φαίνεται να περιορίζεται σε συγκεκριμένο φορέα.
Οι χρήστες να σημειώσουμε ότι μετά από μια  επανεκκίνηση της συσκευής διορθώνει το σφάλμα προσωρινά, αλλά το πρόβλημα επιστρέφει συνήθως μέσα σε 24 ώρες. Η καλύτερη μακροπρόθεσμη λύση φαίνεται να είναι η αντικατάσταση της κάρτας SIM . 

Για ότι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.
Είχατε οποιαδήποτε πρόβλημα με την κάρτα SIM στο iPhone 4S σας ;


Ποιο μεγάλο σε ''πάχος'' το iPad τον Μάρτιο, και 4 ιντσών οθόνη το iPhone το καλοκαίρι[;]

iLounge έχει ακούσει από  « αξιόπιστη πηγή» ότι το επόμενο iPad θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε πάχος,και το επόμενο iPhone θα έχει 4-ιντσών οθόνη, και το νέο MacBook Pro θα έχουν ποιο λεπτή σχεδίαση. 

iPad 
Η τρίτη γενιά iPad θα γίνει λίγο παχύτερο (0,7 χιλιοστά), προκειμένου να φιλοξενήσει την retina οθόνη . Η συσκευή φέρεται να είναι σε καλό δρόμο για την απελευθέρωση της το Μάρτιο, αλλά θα μπορούσε να ανακοινωθεί ήδη από τον Ιανουάριο. 

iPhone 
Πηγή μας λέει ότι η επόμενη γενιά iPhone δεν θα μοιάζει με δάκρυ  που  ήταν διαδεδομένη  η φήμη για την απελευθέρωση του το 2011. Μας είπαν ότι η συσκευή θα έχει 4-ιντσών οθόνη και  με ένα μεταλλικό περίβλημα (πιθανώς από αλουμίνιο).  

MacBook Pro 
Το 2012 θα είναι το έτος για το MacBook Pro παίρνει γραμμή  νέου σχεδιασμού και θα είναι λεπτότερο.



[Via]

Πάνω από 1 εκατομμύριο iPad 3 με Retina οθόνη έχουν ήδη αποσταλεί στην Apple [;]

Samsung, LG και Sharp αποστέλλουν ένα εκατομμύριο iPad 3 panels οθόνες Retina της Apple τον περασμένο μήνα και θα αποστείλουν μέχρι και δύο εκατομμύρια μονάδες το Νοέμβριο, σύμφωνα με μια έκθεση DigiTimes. 


With the specifications of touch modules for the new iPad are comparable to those set for iPad 2, touch module makers TPK Holding and Wintek are expected to begin shipping their products to Apple in Mid-November to December, the sources indicated, adding that combined shipments from the two companies will top over one million units a month.


Η Foxconn αναμένεται να ξεκινήσει τη συναρμολόγηση του νέου iPad τον Ιανουάριο του 2012. 

Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι η Apple δοκιμάζει μια νέα 7,85 ιντσών οθόνη χρησιμοποιώντας δείγματα από την Optronics και LG. 



[Via]





O George Clooney και ο Νoe Wyle θα μπορούσαν να παίξουν το ρόλο του Steve Jobs σε ταινία από τη Sony Pictures.


Τον περασμένο μήνα, η Sony Pictures έχει ζητήσει από τον Aaron Sorkin να γράψει ένα σενάριο για ταινία για την βιογραφία του Steve Jobs. Οι ηθοποιοί που θα μπορούσαν να υποδυθούν  τον Steve Jobs θα μπορούσαν να είναι ο George Clooney ή ο Νoe Wyle.


Προς το παρόν, ο πρώην σταρ του ER, ο Νoε Wyle, ο οποίος έπαιξε τον Steve Jobs το 1999 σε τηλεοπτική ταινία "Οι Πειρατές της Silicon Valley», δήλωσε ότι θα ήθελε να επαναλάβει το ρόλο . 
Η ταινία αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος, και το σενάριο θα πει τη ζωή του Steve Jobs από όσο το δυνατόν περισσότερο από την επίσημη βιογραφία του Walter Isaacson. 

Ο συν-ιδρυτής της Microsoft, Paul Allen, δήλωσε τον περασμένο Απρίλιο ότι η ερμηνεία του Steve Jobs είναι πολύ αληθινή από τον Wyle (αριστερά στη φωτογραφία). Ο ηθοποιός μελέτησε προσεκτικά τον πρώην CEO της Apple για έξι ολόκληρες μήνες για να πάρει το καλύτερο χαρακτήρα του . Ποιον προτιμάτε για το ρόλο του Steve Jobs, Wyle ή Clooney;


[Via]




Η Apple χάνει $ 2.700.000.000 από τη Motorola


Μετά τη νίκη της της Motorola σε δικαστική διαμάχη με την Apple, στη Γερμανία, φαίνεται ότι η καλιφορνέζικη εταιρεία κινδυνεύει με απώλειες ύψους 2,7 δισ. δολαρίων, εάν ο δικαστής εγκρίνει την κατηγορία της Motorola σε σχέση με παραβίαση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας σχετικά με το συγχρονισμό e-mail.



[Via]

Η Apple με Κινέζους ηγέτες, μετά τις καταγγελίες για περιβαλλοντική ρύπανση

Η Apple σήμερα το πρωί, συναντήθηκε με τους επικεφαλής του περιβάλλοντος στην Κίνα, για να συζητήσουν για το  σύστημα παραγωγής των συσκευών της, που περιλαμβάνουν ακόμα και το iPhone.






Η Apple, αφού κατηγορήθηκε για τη χρήση του εξοπλισμού της στην παραγωγή ως με εξαιρετικά επιζήμιο υλικό, έχει προσεγγιστεί από την Κινεζική κυβέρνηση για να συζητήσουν πιθανές λύσεις.
Οι εκπρόσωποι της εταιρείας του Cupertino έχουν καταλήξει σε συμφωνία και μαζί, υπέγραψαν ένα σύμφωνο στο οποίο φαίνεται ότι η Apple θα προσπαθήσει να συμμορφωθεί με όλα τα ισχύοντα περιβαλλοντικά πρότυπα.Ωστόσο, δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τον κατάλογο των παρόχων όπου η χρήση των ουσιών αυτών είναι πολύ επιβλαβή για την υγεία και το οικοσύστημα.







Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η Apple θα μπορούσε να έχει ένα φορτιστή για όλες τις συσκευές της



Σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε το Μάιο του 2010 και ήρθε στην δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα, δείχνει πολύ ενδιαφέρον ένας φορτιστής της Apple για όλες τις φορητές συσκευές της, συμπεριλαμβανομένων και των MacBook. 

Ας δούμε τι είναι.




Ο Aleksandar Pance, Nicholas Alan Rundle, Douglas Field και ο John είναι οι μηχανικοί που έχουν αναπτύξει αυτή την ιδέα. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που ονομάζεται Multi-Output Power Supply, το οποίο αποτελείται από έναν προσαρμογέα, σαν του σημερινού MacBook Pro και MacBook Air, μπορεί να χειριστεί τις τάσεις για την τροφοδοσία πολλών συσκευών από ένα μόνο καλώδιο.
Η προθυμία της Apple είναι να δημιουργήσει μια μοναδική δύναμη για όλες τις συσκευές και να βοηθήσει αυτούς που είναι συχνά εν κινήσει, να χρειάζονται να έχουν μαζί πολλούς φορτιστές. Θα ήταν επίσης μεγάλη εξοικονόμηση χώρου, αφού μόνο ένας φορτιστής συμβατός με iPad, iPod και iPhone, θα αποφύγετε την ακαταστασία που προκαλείται από όλα αυτά τα καλώδια.
Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πότε ή αν αυτή η λύση μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα ήταν χωρίς αμφιβολία μια μεγάλη άνεση. Ποια είναι η γνώμη σας;

[Via]




Oι ιδιοκτήτες iPhone 4S χάνουν πολύ συχνά το σήμα χωρίς κάποιο λόγο..!!

Ένα νέο πρόβλημα φαίνεται να έχει χτυπήσει την τελευταία συσκευή της Apple.Αυτό έχει να κάνει με την πλήρη απώλεια του σήματος χωρίς λόγο.




Για να είμαι σαφής, αυτό δεν είναι ένα νέο «antennagate»-το πρόβλημα δεν εμφανίζεται, ενώ κρατάτε τη συσκευή σε μια ορισμένη θέση, αλλά είναι ένα νέο πρόβλημα που προκαλεί την απώλεια του σήματος της συσκευής έτσι ξαφνικά. Οι χρήστες αναφέρουν ότι μπορεί το σήμα να είναι full και εντελώς ξαφνικά να δούν με απογοήτευση το : "Καμία υπηρεσία".
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το σήμα εξαφανίζεται ξαφνικά από τη συσκευή, και πρέπει να το κλείσετε και να το ξανά ανοίξετε αν αυτό συμβεί για να επανέλθει.
Fly Razorian μας αναφέρει ότι υπάρχει μια προσωρινή λύση που έχει βρει για ορισμένους χρήστες, που είναι να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα "SIM PIN" από τις ρυθμίσεις . Αυτό θα πρέπει να λύσει προσωρινά το πρόβλημα σας αλλά σε βάρος της ασφάλειας.

[Via]




Σε προσφορά το FIFA 12...!!

Πριν λίγα λεπτά η Electronic Arts έχει 50% έκπτωση στο FIFA 12. Το όμορφο παιχνίδι  έτσι είναι διαθέσιμο στο App Store για € 2,39 αντί € 4,99.



[Via]

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η Apple εργάζεται στην iOS 5.1 με νέες δυνατότητες στο Siri και την επόμενη βδομάδα ίσως δώσει και την iOS 5.0.2 .

Η Apple φένεται να εργάζεται πάνω σε δύο ενημερώσεις για το firmware  iOS 5.0.2 που θα επιτρέψουν στην επίλυση θεμάτων που σχετίζονται με την μπαταρία και το iOS 5.1 το οποίο θα φέρει νέα χαρακτηριστικά στο Siri.

Το iOS 5.0.2 έρχεται πολύ σύντομα, με επίλυση των bugs στην μπαταρία. Ίσως κυκλοφορήσει και πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας.  Επιπλέον η Apple εργάζεται για την πρώτη μεγάλη ενημέρωση στην iOS 5 (iOS 5.1), φέρνοντας μερικές επεκτάσεις στο Siri. 


Η νέα ενημερωμένη έκδοση 5.1 αναμένεται να φέρει χάρτες στο Siri και σε άλλες χώρες. 


[Via]


Untethered JAILBREAK για το 5.0,5.0.1 από τον GeoHot(?)


Today, 10:54 PM
Posted Image

Οπως αναφέρει το gdeluxe ο GeoHot ο γνωστός hacker που βρίσκεται πίσω από το Limera1n και το Blackra1n jailbreaks και που κατάφερε να κάνει jailbreak το PlayStation 3, θα αναλάβει το jailbreak για το iOS 5.0,5.0. Προς το παρόν δεν είχαμε ακούσει κάτι το jailbreak του iPhone 4S και για το iPad 2 που χρησιμοποιούν τον Α5 επεξεργαστή, αλλά μετά από αυτήν την είδηση οι κάτοχοι των 2 αυτών συσκευών μπορούν να είναι αισιόδοξοι.

Posted Image
Εχτες ο pod2g ένα μέλος της Chronic Dev-Team ανακοίνωσε μέσω του Twitter του ότι ανακάλυψε ένα κενό για το untetherd jailbreak του iOS 5.0. Αυτο σημαίνει ότι μπορεί να δούμε μια νέα ενημερωμένη έκδοση του GreenPois0n για το untethered jailbreak του iOS 5.0, 5.0.1, 5.0.2 που έρχεται σύντομα.


Posted Image

Ο Pod2g ισχυρίστηκε ότι βρήκε και ένα κενό ασφαλείας για το jailbreak του iPad 2 και iPhone 4s που θα μετατρέψει το tethered jailbreak σε untethered.

Μεινετε συντονισμένοι και θα σας κρατάμε ενήμερους για ότι νεότερο... 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Το Shazam ενημερώθηκε με την έκδοση 4.8..!!



Το Shazam είναι μια εφαρμογή για μουσική που επιτρέπει σε όλους τους ιδιοκτήτες των συσκευών  iOS και όχι μόνο για να βρουν τον τίτλο ενός κομματιού . Η ευκολία στη χρήση και η εξαιρετική ικανότητα να βρεί τους τίτλους των τραγουδιών είναι η επιτυχία αυτής της εφαρμογής. Η εφαρμογή έχει μόλις ενημερώθηκε με την έκδοση 4.8 με κάποια νέα χαρακτηριστικά.

 



Η δωρεάν έκδοση προσθέτει επίσης LyricPlay.
Το Shazam είναι συμβατό με το iPhone και το iPod touch. Απαιτεί iOS 3.0 ή νεότερες εκδόσεις του firmware.

[Via]

TinyUmbrella ενημερώνεται με την προσθήκη υποστήριξης για την iOS 5.0.1 και έγινε συμβατό με το iPhone 4S


Κυκλοφόρησε μια σημαντική αναπροσαρμογή για το TinyUmbrella όπου σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τα SHSHS πιστοποιητικά. Στη νέα αυτή έκδοση, εκτός από την προσθήκη υποστήριξης της  iOS 5.0.1, γίνεται και συμβατό με το iPhone 4S.





Αυτή η νέα έκδοση είναι χρήσιμη για να σώσει τα  SHSHS της συσκευής μας στην iOS 5.0.1. 

To TinyUmrella μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω των παρακάτω συνδέσμων:


[Via]

Η Apple κυκλοφόρησε στους προγραμματιστές το OS X 10.7.3 Lion 11D16 σύμφωνα με έκθεση της BGR.


OS X Lion 10.7.3 build 11D16 Seed Note
OS X Lion Update 10.7.3 is an update to OS X Lion 10.7.

Installation Instructions
The OS X Lion 10.7.3 Update (Combo) updates
- OS X Lion 10.7, 10.7.1 or 10.7.2 GM builds.

The OS X Lion 10.7.3 Update (Delta) updates
- OS X Lion 10.7.2 GM builds.






Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα μπορείτε να επανέλθετε στο προηγούμενο σύστημα σας μετά την ενημέρωση. Παρακαλείσθε να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση σε ένα σύστημα που είστε διατεθειμένοι να διαγράψετε αν κριθεί απαραίτητο. 

Γνωστά προβλήματα 
- Δεν υφίστανται 


[Via]


Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δεν μπορεί να εντοπίσει δίκτυα WiFi στην iOS5 μετά το jailbreak; Εδώ είναι η λύση!


Οι αιτίες αυτού του προβλήματος μπορεί να είναι πολλές, ας αναφέρουμε κάποιες πιθανές λύσεις:


  • Βήμα 1: Εάν έχετε εγκαταστήσει οποιαδήποτε εφαρμογή που σχετίζεται με το σήμα Wi-Fi ή με δεδομένα δικτύου θα πρέπει να την καταργήσετε από το Cydia και ελέγξτε αν το iPhone σας τώρα  μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο. Σε περίπτωση αποτυχίας πέραστε στο επόμενο βήμα.
  • Βήμα 2: Δοκιμάστε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις κάνοντας μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η διαδικασία διαγράφει όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στα WiFi δίκτυα.Αν δεν έχει αποτέλεσμα περάστε στο βήμα 3.
  • Βήμα 3: Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του ultrasn0w. Αν δεν ξέρετε το ultrasn0w μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσει διάφορα ελαττώματα που σχετίζονται με το Wi-Fi και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας,και στη συνέχεια δοκιμάστε να συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi. Αν το πρόβλημα παραμένει δοκιμάστε το τέταρτο βήμα.
  • Βήμα 4:. Βεβαιωθείτε ότι το modem / Wi-Fi λειτουργεί σωστά .Δοκιμάστε να επανακκινήσετε το μόντεμ σας ή το router. Εάν το πρόβλημα παραμένει, το μόνο που χρειάζεται για την αποκατάσταση της συσκευής σας είναι να  χρησιμοποιείσετε μια παλαιότερη έκδοση εργαλείου που κάνατε  Jailbreak. 
  •  

Το όγδοο κατάστημα της Apple στην Γερμανία προετοιμάζεται για την 17η Νοεμβρίου.


Την Πέμπτη 17, Νοέμ. στις 9:30 π.μ., τοπική ώρα θα ανοίξει τις πόρτες ένα νέο κατάστημα της Apple στη Γερμανία, το όγδοο που κατασκευάζεται στη Γερμανία.Σπάνια η Apple έχει ανοίξει ένα κατάστημα λιανικής πώλησης στα τέλη Νοεμβρίου.






Το νέο κατάστημα της Apple θα κατασκευαστεί Main-Taunus-Zentrum στο Sulzbach, που βρίσκεται στα προάστια της Φρανκφούρτης.
 
Η Apple έχει την τάση τα εγκαίνια των καταστημάτων να τα κάνει την 1η Νοεμβρίου, έτσι ώστε τα καταστήματα είναι έτοιμα για την περίοδο των Χριστουγέννων.

[Via]

Το λανσάρισμα του iPhone 4S στην Ινδία έχει προγραμματιστεί για τις 25 του Νοέμβρη



Η iPhone 4S θα φθάσει στην Ινδία στις 25 Νοεμβρίου, ανακοινώνει η τοπική Aircel . Θα είναι δυνατό να προ-παραγγείλετε το νέο smartphone από τις 18 Νοεμβρίου.



Στη σελίδα στο Facebook Aricel ινδική επιχειρηματίας ξεκίνησε μια  αντίστροφη μέτρηση που θα λήξει τα μεσάνυχτα στις 25 Νοεμβρίου. Η εφημερίδα Times της Ινδίας δήλωσε ότι το smartphone της Apple θα πωλείται σε μεγάλα καταστήματα της χώρας.
Λόγω του μεγέθους της, η Ινδία είναι μια πολύ σημαντική αγορά για την Apple, αν και οι τιμές είναι πολύ υπερβολικές λαμβάνοντας υπόψη το μέσο όρο των μισθών του πληθυσμού και το γεγονός ότι η κάλυψη 3G δεν παρέχει πολύ ομοιόμορφα.

[Via]

Η σύντομη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 4S οφείλεται στο λογισμικό


Το iPhone 4S έχει κάποια προβλήματα με την διάρκεια ζωής της μπαταρίαςκαι κανείς δεν φαίνεται να ξέρει τι συμβαίνει. Ακόμη και η Apple έχει κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση του iPhone OS, την iOS 5.0.1, για την επίλυση προβλημάτων, αλλά και αυτή η προσπάθεια φαίνεται ότι υπήρξε μάταιη.





Μέχρι τώρα όλοι θα αναρωτιούνται τι συμβαίνει.
Ευτυχώς, όχι. Αν και κανείς δεν ξέρει που ακριβώς είναι το πρόβλημα, δεν απέδειξε κάτι ότι η χαμηλή διάρκεια μπαταρίας είναι ένα πρόβλημα που σχετίζεται στενά με το λογισμικό και όχι με το υλικό.
 Το θέμα είναι ότι η Apple πρέπει να κάνει να επιλύσει το πρόβλημα ίσως μέσω μιας αναβάθμισης iOS. 

[Via]