Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η Apple θα μπορούσε να έχει ένα φορτιστή για όλες τις συσκευές της



Σε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε το Μάιο του 2010 και ήρθε στην δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα, δείχνει πολύ ενδιαφέρον ένας φορτιστής της Apple για όλες τις φορητές συσκευές της, συμπεριλαμβανομένων και των MacBook. 

Ας δούμε τι είναι.




Ο Aleksandar Pance, Nicholas Alan Rundle, Douglas Field και ο John είναι οι μηχανικοί που έχουν αναπτύξει αυτή την ιδέα. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που ονομάζεται Multi-Output Power Supply, το οποίο αποτελείται από έναν προσαρμογέα, σαν του σημερινού MacBook Pro και MacBook Air, μπορεί να χειριστεί τις τάσεις για την τροφοδοσία πολλών συσκευών από ένα μόνο καλώδιο.
Η προθυμία της Apple είναι να δημιουργήσει μια μοναδική δύναμη για όλες τις συσκευές και να βοηθήσει αυτούς που είναι συχνά εν κινήσει, να χρειάζονται να έχουν μαζί πολλούς φορτιστές. Θα ήταν επίσης μεγάλη εξοικονόμηση χώρου, αφού μόνο ένας φορτιστής συμβατός με iPad, iPod και iPhone, θα αποφύγετε την ακαταστασία που προκαλείται από όλα αυτά τα καλώδια.
Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πότε ή αν αυτή η λύση μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι θα ήταν χωρίς αμφιβολία μια μεγάλη άνεση. Ποια είναι η γνώμη σας;

[Via]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου