Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Slider Enhancer: Aλλάξτε το κείμενο στο slide to unlock| Cydia



Slider Enhancer είναι ένα νέο tweak που σας επιτρέπει να αλλάξετε το κείμενο της λέξης «Ξεκλείδωμα» στην lockscreen σας. Όχι μόνο με ένα διαφορετικό κείμενο, αλλά για παράδειγμα με το ποσοστό της ενέργειας της μπαταρίας, ή το ρολόι, ή το όνομα του WiFi δικτύου σας.

Μετά την εγκατάσταση μπορείτε απλά να πάτε στο γενικές ρυθμίσεις της συσκευής σας, όπως φαίνεται παραπάνω. Επιλέγοντας «Slider Enhancer" θα έχετε 5 επιλογές:
  • Επί τοις εκατό μπαταρίας: Δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας
  • Ρολόι: χρόνος που το εμφανίζει
  • Το όνομα ασύρματου δικτύου: Δείχνει το όνομα του δικτύου Wi-Fi με το οποίο είστε συνδεδεμένοι
  • IP: Εμφανίζει την IP σας?
  • Προσαρμοσμένη Label: δείχνει ένα προσαρμοσμένο κείμενο.

Το Slider Enhancer διατίθεται από το repo του BigBoss και είναι συμβατό με το iPhone iOS 4 και και τα μετέπειτα, το iPhone 3G, iPhone 3GS, και με το iPod touch 4.



Τώρα είμαστε σίγουροι: H iOS 5.1 δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα με τη μπαταρία.


Τα προβλήματα που αναφέρθηκαν είναι κυρίως από εκείνους που αγόρασαν το νέο iPhone 4S με iOS5. O Michael Morgan, ειδικός σε smartphones ABI Research, δήλωσε  διαφορετικά πράγματα, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ως πιθανή αιτία των προβλημάτων το λογισμικό (που όλοι ήδη γνωρίζαμε).
Η έκδοση του iPhone iOS 5.1 είναι προφανώς ακόμα στα σπάργανα ως η πρώτη beta που κυκλοφόρησε και ως συνήθως θα γίνουν πολλές αλλαγές πριν από την τελική απελευθέρωσή της. Το δημόσιο ντεμπούτο της μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο για την επίλυση του προβλήματος της μπαταρίας  που αναφέρθηκαν από τους χρήστες του iPhone 4 και iPhone 4S .
Η Apple έχει κυκλοφορήσει το iOS5.0 με την πρόθεση να προσθέσει πολλές λειτουργίες, με ελάχιστη χρέωση, αλλά αυτή η ενημέρωση δεν κατάφερε να λύσει τα προβλήματα της ζωής. Η Apple απάντησε γρήγορα την ίδια εβδομάδα με την κυκλοφορία της  iOS 5.0.1 και επιβεβαίωσε ότι τα πιο σημαντικά σφάλματα έχουν διορθωθεί.
Ο Morgan, εν κατακλείδι, επισημαίνει πως είναι δύσκολο να λυθεί το πρόβλημα με την μπαταρία και για την Apple, όχι μόνο λόγο της  πολυπλοκότητας του λογισμικού που τροφοδοτεί το iPhone, αλλά και λόγο του ότι οι χρήστες χρησιμοποιούν διαφορετικά ο καθένας την δική τους συσκευή. Η αναβάθμιση στο iPhone iOS 5 έχει έρθει με πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως τον συγχρονισμό με icloud, που καταναλώνουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας.

H Samsung χλευάζει τους πελάτες που περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν ένα iPhone.


Η Samsung έχει κυκλοφορήσει μια δεύτερη διαφήμιση για το Samsung Galaxy S II που χλευάζει τους πελάτες που περιμένουν στην ουρά για να αγοράσουν ένα iPhone.

Μπορείτε να δείτε τη διαφήμιση παρακάτω βίντεο.




[Via]

Η Electronic Arts ανανεώνει το Tetris για το iPhone.

Η Electronic Arts έχει ανανεώσει το Tetris για το iPhone και εισήγαγε μια teouch λειτουργία . 


THE TETRIS GAME RE-IMAGINED! Discover an all-new Tetris Universe. Join the One-Touch revolution now and experience visionary new ways to play! 

• ONE-TOUCH MARATHON MODE – Feel the power of this revolutionary new way to play the Tetris game. Craft the perfect strategy and stack Tetriminos with the tap of a finger. You'll have a few options, so choose wisely!

• TETRIS GALAXY – Try this new multi-level mode! Clear to the core as you drop each Tetrimino with split-second intensity. And use power-ups to transform the blockade below!

• TETRIS LOG – Challenge your friends and show off your skills in Origin.

• TETRIS RANK – Keep a tally of every line you've ever cleared. 

• T-CLUB – Join fellow Tetris enthusiasts and gain an advantage with bonus lines and T-Coins. 

• PLAY THE BELOVED FAVORITE, TOO! - Enjoy the Marathon style you know and love – and get Korobeiniki (the world famous 8-bit theme song) to keep you going for hours!

Μπορείτε να αγοράσετε TETRIS από το App Store για $ 0,99. 




   

 

[Via]

To iPhone 4S φτάνει στη Ρωσία στις 16 Δεκεμβρίου.

Το iPhone 4S θα ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες στη Ρωσία στις 16 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το  White Wind DIGITAL. 





[Via]

H Apple προσφέρει στην Samsung εναλλακτικές προτάσεις για διαφοροποίηση των προϊόντων της.


Στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας στην υπόθεση κατά της Samsung, η Apple έχει περιγράψει μερικές εναλλακτικές σχεδιαστικές επιλογές που θα μπορούσαν να έχουν χρησιμοποιηθεί για να διαφοροποιήσει τις συσκευές Galaxy από το iPhone και iPad.

Στην άμυνά της απέναντι στο αίτημα της Apple για λήψη ασφαλιστικών μέτρων, η Samsung υποστηρίζει ότι δεν είχε άλλες εφικτές σχεδιαστικές επιλογές για τη δημιουργία του Galaxy S, και του Galaxy Tab 10.1.

 Για να αποδείξει στο δικαστήριο ότι η Samsung είχε και άλλες επιλογές, η Apple αναγκάστηκε να παράσχει προτάσεις για το πώς η εταιρεία θα μπορούσε να έχει διαφοροποιήσει τα προϊόντα της.

Εδώ είναι μερικές από τις ιδέες της Apple:

Smartphones:
● μπροστινή επιφάνεια που να μην είναι μαύρη.
● Σε γενικές γραμμές το σχήμα που δεν είναι ορθογώνιο, ή δεν να μην έχει στρογγυλεμένες γωνίες.


Tablet :
● Σε γενικές γραμμές σχήμα που δεν είναι ορθογώνιο, ή δεν έχει στρογγυλεμένες γωνίες.
● Χοντρό καρέ και μια λεπτή στεφάνη γύρω από την μπροστινή επιφάνεια.
● μπροστινή επιφάνεια που να μην είναι εντελώς επίπεδη.









Η TJ Maxx πoυλάει σήμερα το iPad 2 για 399 δολλάρια.

Η TJ Maxx σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα θα πουλάει το iPad 2 την έκδοση 16GB Wi-Fi για $ 399.

Προφανώς, οι προμήθειες θα είναι περιορισμένες, πιθανόν να έχουν περίπου 15 ανά κατάστημα, και έτσι θα ξεπουλήσουν αρκετά νωρίς. Το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι η TJ Maxx στο αρχικό iPad1, που το είχε προς πώληση μέχρι και $ 100 φτηνότερα. 




[Via]

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

To 4S είναι το ποιο δημοφιλή iPhone όλων των εποχών.



Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το ChangeWave  το νέο iPhone έχει εισέλθει στις καρδιές πολλών οπαδών περισσότερο από ότι είχε συμβεί στο παρελθόν με τα προηγούμενα μοντέλα. Αυτό προκύπτει ως αποτέλεσμα της έρευνας που υποβλήθηκαν 200 ιδιοκτήτες iPhone 4S.




Από τους 215 ερωτηθέντες το 96% ήταν «πολύ ικανοποιημένοι» ή «ικανοποιημένοι» με την αγορά, ενώ μόνο μια μικρή μειοψηφία - 2% - θεωρεί ότι «δεν είναι ικανοποιημένοι». 

Νέα αντι-διαφήμιση της Apple από τη Samsung: "το iPhone είναι παλιά σχολή"


Η Samsung συνεχίζει την εκστρατεία της με νέα αντι-διαφήμιση κατά της Apple.



Εκτός από τη διαφήμιση, στο πλαίσιο της επίσημης σελίδας, υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα οποία κάνει σύγκριση τα χαρακτηριστικά των δύο συσκευών. Φυσικά, υπάρχουν εικόνες που απεικονίζουν ειρωνικά οπαδούς που βρίσκονται στην ουρά περιμένοντας το νέο iPhone με ομιλία ''φυσαλίδες'' πάνω από το κεφάλι τους. 




Το Apple Store στο Grand Central της Νέας Υόρκης θα ανοίξει την Παρασκευή, 9 Δεκ.


Λόγω τεχνικών δυσλειτουργειών, το άνοιγμα του μεγαλύτερου καταστήματος του κόσμου ήταν κάπως καθυστερημένο. Μετά από πολλή αναμονή, τελικά, το Apple Retail στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Νέας Υόρκης θα ανοίξει τις πόρτες του την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών.



Κι αυτό είναι το μεγάλο δώρο που η Apple θα κάνει τους πολίτες του Big Apple, μια πόλη που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τον Steve Jobs στη Νέα Υόρκη και έχει δημιουργήσει τον εικονικό κύβο . Τώρα «η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» έχει ίσως τα δύο πιο όμορφα καταστήματα στον κόσμο, χάρη στο νέο κολοσσό που θα έρθει στη ζωή μέσα στον κεντρικό σταθμό.
Μείνετε συντονισμένοι, θα υπάρξει ενημέρωση!

Η Apple θα διαγράψει οριστικά το IQ Carrier με την επόμενη ενημέρωση.


Το IQRD είναι ένα λογισμικό κατασκοπείας που πλήττει πολλά smartphones. Το λογισμικό εισβάλλει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής του IOS . Η Apple, σύμφωνα με έκθεση της στο AllThingsD, ωστόσο, έχει ανακοινώσει ότι θα καταργηθεί πλήρως με τις μελλοντικές αναβαθμίσεις του firmware.




To Springtomize 2 είναι διαθέσιμο στο Cydia


Η Bigarella Philip έχει βάλει αυτό το πολύ σημαντικό και πολύ χρήσιμο tweak που περιέχει μέσα της μια σειρά από επιλογές για την συσκευής σας.




Ήδη η πρώτη έκδοση του πρόσφερε πολλές χρήσιμες επιλογές για να αλλάξετε την εμφάνιση της συσκευής μας. Τώρα, το πακέτο των αλλαγών έχει επεκταθεί κατά πολύ.
Παρακάτω είναι ένα βίντεο επίδειξης από την ίδια την Bigarella.
Το Springtomize 2 μπορείτε να το βρείτε στο BigBoss repo και μπορείτε να το αγοράσετε για τις επόμενες 10 ημέρες αντι του ποσό των $ 0,99 (για το iOS 4) και $ 2.99 (για τις άλλες εκδόσεις του IOS). Μετά την περίοδο αυτή θα πληρώσετε 3,99 δολάρια. 




Tα Angry Birds Seasons ενημερώθηκαν για τα Χριστούγεννα..;-)


It's the most wonderful time of the year, but the pigs are up to their usual tricks! Use your best puzzle skills on the Angry Birds holiday calendar – 25 new festive levels featuring gingerbread cookies, bells, twinkling lights, and candy canes. The newest Angry Bird will also make an appearance! And on the last day you'll meet the big pig himself... It's going to be an egg-citing holiday season!

In addition, the Mighty Eagle is now available for Seasons! This in-app purchase lets you use the Mighty Eagle to destroy difficult levels and collect special achievements.

Τι νέο υπάρχει σε αυτή την έκδοση: 
- Γιορτάστε τo νέο έτος μέσα από την εορταστική Angry Birds ενημέρωση! 
-  25 νέα επίπεδα ! 
- Απολαύστε τις ειδικές εποχιακές εκπλήξεις! 
- Χρησιμοποιήστε τον τεράστιο αετό για την έκρηξη σε δύσκολα επίπεδα! 

Μπορείτε να αγοράσετε το Angry Birds Seasons HD από το App Store για $ 1,99. 







Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

MuscleNerd πιο κοντά στο unlock του iPhone 4S


MuscleNerd γνωστό μέλος της Dev-Team είπε στο Twitter ότι έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στην αποδέσμευση του unlock του νέου iPhone 4S.



Ο διάσημος χάκερ  λέει ότι πριν από λίγες ημέρες  έχουν βρει ένα κενό ασφαλείας που  ξεκλειδώνει  iPhone 4S.


Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το iPad 3 στην Ιαπωνία έως το καλοκαίρι, και το iPhone 5 το φθινόπωρο;


Η Apple θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με το iPad στην Ιαπωνία μέχρι το καλοκαίρι και το iPhone5 το φθινόπωρο, σύμφωνα με την Business Nikkei.

Macotakara reports that Ryuji Yamada President and CEO and Senior Executive Vice President Kiyoyuki Tsujimura and others of NTT DOCOMO visited the United States in the middle of November and talked together with Tim Cook CEO, and basics agreed by sale of iPad in iPhone and the next generation in the next generation and started full-scale negotiations about the conditions such as sales figures.

[Via]

O Πρόεδρος Ομπάμα χρησιμοποιεί DODOcase για το iPad 2 του


Μια εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Λευκό Οίκο για λογαριασμό της Flickr την περασμένη εβδομάδα αποκαλύπτει ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα χρησιμοποιεί ένα DODOcase στο iPad 2 του.

Made from black Moroccan cloth and constructed using traditional bookbinding techniques, the cover of the DODOcase for the iPad 2 is designed to fold back to be used as a stand. An elastic strap keeps your iPad2 protected while on the go. Offering a new solid core bamboo, complete with a four-piece tray design, the DODOcase Classic perfectly matches the curvature of your iPad2 while providing access to all buttons and ports. Available in a variety of interior color choices. 

 

 



[Via]


Ο αντιπρόεδρος της Epic εμμέσως επιβεβαιώνει το iPhone 5 και το iPad 3 .


Στη σελίδα στο Twitter του ο Mark Rein, ο αντιπρόεδρος της Epic,  εμφανίστηκε να επιβεβαιώνει το iPhone 5 και το iPad 2.




Ένα μήνυμα πολύ περίεργο, καθώς ο κ. Rein επιβεβαιώνει ότι η Apple ή έχει ήδη ολοκληρώσει την παραγωγή των δύο εν λόγω προϊόντων ή  είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο: Φυσικά  αυτό θα μπορούσε να είναι ένα απλό λάθος, αλλά ακόμη και τώρα το tweat είναι ακόμα ορατά στη σελίδα του αντιπρόεδρου της Epic.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η Microsoft εργάζεται για το Office στο iPad;


Η Microsoft φέρεται να εργάζεται για μια έκδοση του Office στο iPad.

Σύμφωνα με πηγές, ο γίγαντας της τεχνολογίας ασχολείται ενεργά με την προσαρμογή του λογισμικού της για την ταμπλέτα της Apple. Με το iPad να αποτελεί πάνω από το 80 τοις εκατό της αγοράς σε tablets και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιούν το Office,  θα κερδίσει πάρα πολλά χρήματα .Μια νέα έκδοση του Office αναμένεται για το OS X Lion κάποια στιγμή το επόμενο έτος.


Όσον αφορά το κόστος, για την έκδοση του iPad των Office πιστεύεται ότι η τιμή θα είναι πολύ ανταγωνιστική.




Τώρα το Siri μπορεί να ελέγξει το δωμάτιο σας [Video]


The latest Siri hack by phildman14 uses Siri Proxy to control a room.

Using SiriProxy I am able to control any of the devices in my house. These are a couple things I can do in my room so far. Pandora control, IR commands, VLC Library control, Mountain weather reports and much more coming soon! Subscribe to be the first to hear about new videos!

Take a look below...






Η Apple θα κυκλοφορήσει τρεις συσκευές tablet το 2012;

Η Apple θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με πληροφορίες τρεις ξεχωριστές συσκευές tablet το 2012: ένα iPad 3 HD, ένα iPad 2S, και ένα ακόμη iPad 2, σύμφωνα με τον αναλυτή Ben Reitzes Α. 

Κατ 'αρχάς, ο Reitzes πιστεύει ότι η Apple θα διατηρήσει το σημερινό iPad αλλά σε μειωμένη τιμή. 

Δεύτερον, ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα πιο γρήγορο iPad 2, ίσως το ονομάσει iPad 2S, που θα κρατήσει την ίδια ανάλυση, αλλά θα έχει ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή και το Siri. Αυτή η αναβάθμιση θα είναι παρόμοια με όπως του  iPhone 4 με το iPhone 4S. 

Τρίτον,ο Reitzes σκέφτεται η Apple θα ξεκινήσει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο  iPad3 το Μάρτιο.Αυτή η συσκευή λέγεται ότι διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης Retina και το Siri με ένα βελτιωμένο επεξεργαστή. 

Οι πρόσφατες φήμες ότι Apple συνεργάζεται με την Sharp για να δημιουργήσει μια τροποποιημένη οθόνη IGZO για το iPad 3 που θα παρέχει 330 dpi, ενώ δεν θα χρησιμοποιεί IPS .



Για ότι νεότερο για τις φήμες θα σας ενημερώσουμε.;-)





















[Via]

To Siri0us έχει αφαιρεθεί από το Cydia

Ο Developer Day Eric έχει αφαιρέσει το Siri0us , μια εφαρμογή που ενεργοποιείται το Siri για το iPhone 4.

Σήμερα δημοσίευσε στο Twitter του ότι αφαίρεσε το πακέτο έτσι ώστε να μην έχει προβλήματα, κατά πάσα πιθανότητα από την Apple ή την Nuance. 

My site is down, PLZ DONOT try to access my site any more. Siri0us is removed. I have to keep my site up for activating iBluever!

PLZ remove http://apt.if0rce.com from your Cydia sources.


@myRepoSpace Can you please remove this package? As it uses unauthorized service. Please do not make me getting sued. ;-) thanks.





[Via]

Aυστραλιανό ομοσπονδιακό δικαστήριο ανατρέπει τα ασφαλιστικά μέτρα για το Samsung Galaxy Tab.

Ένας Αυστραλός ομοσπονδιακός δικαστής ανέτρεψε τα ασφαλιστικά μέτρα για το Galaxy Tab 10.1 μετά από προσφυγή της Samsung μετά την απόφαση για την απαγόρευση των πωλήσεων της συσκευής, σύμφωνα με το Gizmodo. 

Η Apple έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι θα προσφύγει κατά της απόφασης στο Ανώτατο Δικαστήριο, σε μια προσπάθεια να αναστείλει την απόφαση αυτή .

Η Samsung έχει σχολιάσει το θέμα λέγοντας: 

Samsung Electronics Australia is pleased with today's unanimous decision by the Federal Court to lift the preliminary injunction on sales of the Samsung GALAXY Tab 10.1. We believe the ruling clearly affirms that Apple's legal claims lack merit.

 
Θα κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα στην αγορά του GALAXY Tab 10.1 στην Αυστραλία σύντομα. 






[Via]

Tα iPhone και Android τηλέφωνα κυριαρχούν τις ΗΠΑ στα App Downloads.


Στις ΗΠΑ, το 71 τοις εκατό των ατόμων με smartphones έχουν είτε μια συσκευή Android ή iPhone. Αλλά όταν πρόκειται για εφαρμογές για smartphone,τα iPhone και Android smartphones είναι ακόμα πιο κυρίαρχα: 83 τοις εκατό κατεβάζουν apps .

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Nielsen, το 44 τοις εκατό όλων των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ έχουν πλέον smartphones. Μεταξύ εκείνων που αγόρασαν ένα νέο κινητό τηλέφωνο τους τρεις τελευταίους μήνες, το 56 τοις εκατό επέλεξε smartphone. Το Android παραμένει το κορυφαίο λειτουργικό σύστημα για smartphone, ενώ η Apple είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone.







Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Η iOS 5.1 είναι μια σημαντική ενημέρωση για το iPhone 4S

Η iOS 5.1 είναι μια σημαντική ενημέρωση για το iPhone 4S αλλά μας δείχνει και το νέο iPhone 5 και το iPad 3 που θα κυκλοφορήσουν το νέο έτος,σύμφωνα με έκθεση του 9to5Mac. 


That's right, the next version of the iPhone is has been dubbed 5,1 internally. This comes right after the iPhone 4Ss 4,1 identifier. The jump from 4,1 to 5,1 represents major internal changes, meaning the iPhone 6 will pack in a brand-new processor. The A6 in all likelihood. Rumored additions for externals are a 4 inch display and a new aluminum casing.







[Via]

Η iOS 5.1 Beta θα λήξει στις 14 Ιανουαρίου


Προσοχή για όσους από εσάς θα κατεβάσετε και θα εγκαταστήσετε το νέο iOS 5.1 beta που κυκλοφόρησε η Apple σήμερα.
Σύμφωνα με  τον iH8Sn0w η iOS 5.1 beta θα λήξει στις 14 Ιανουαρίου του  2012 στις 20:00 EST. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αναβαθμίσετε σε νεότερη έκδοση beta ή σε επίσημο firmware πριν από εκείνη την ημέρα,  αλλιώς η συσκευή σας θα είναι άχρηστη μέχρι να αποκατασταθεί ...

Siri Hacked to Control Google Voice


This video is showing 4 of the plugins I made to the Siri proxy that was released a while ago. Information on it is at https://github.com/plamoni/SiriProxy/. If you guys have any questions or need help creating your own, just ask in the comments and I will try to get back to you.





Η iOS 5.1 Beta αποκαλύπτει νέα κωδική ονομασία για το Apple TV.

H iOS5.1 μας δείχνει ότι η επόμενη AppleΤV θα έχει το κωδικό όνομα «J33». 

The new Apple TV is rocking a the J33 codename, the second JXX product we've seen from Apple. The first was the J2 – a new iPad – that we discovered just last week. Apple's iPad 2 almost reached the peak of Apple's KXX options with the CDMA version dubbed as K95, so Apple's move to JXX nomenclature is something that would have to happen sooner or later. 

Apple is expected to update the device with an A5 processor which would bring full 1080p support.

 




[Via]

H iFixit πουλάει ένα διαφανές πίσω καπάκι για το iPhone 4S


Η iFixit πουλάει ένα διαφανές καπάκι για το iPhone 4S για περιορισμένο χρονικό διάστημα στην τιμή των $ 29.95.

Το πάνελ από γυαλί μοιάζει  πανέμορφο και σκέφτομαι να το παραγγείλω.


What's Included:
● iPhone 4S Transparent Rear Glass Panel – make your phone awesome
● Liberation Kit – the tools you need to get rid of those pesky pentalobe screws
● Thirsty Bag – the best way to dry your phone after an unexpected swim
● Screen protector – keep your screen pristine and beautiful

iFixit says these items normally sell for over $50 but today they're offering the entire package for $29.95. "Supplies are limited. Once we run out of packages, we'll continue selling the back panel for $29.95"

The site also has a package with iPhone 4 GSM panels, in case you're wondering. 

Μπορείτε να βρείτε οδηγίες για το πώς εδώ.





 




Στα Apple Store οι εργαζόμενοι μπορούν να βλέπουν μέσα στο κατάστημα την τοποθεσία του πελάτη.

Στα Apple Store oι εργαζόμενοι μπορούν τώρα να δουν στο κατάστημα την θέση ενός πελάτη, ο οποίος έχει έρθει για να πάρει την παραγγελία του , χρησιμοποιώντας μια εσωτερική εφαρμογή σύμφωνα με έκθεση των New York Times. 



The Times was shown the application by Diego Aguirre, an Apple Store employee.

An iPhone owner can use the free Apple Store app to shop before entering the store. When she arrives, the app's location feature alerts store workers on their iPhones, and they can find her and bring over her purchases. Sixteen customers used the app's location feature to claim gear at the Palo Alto store on Friday, Mr. Aguirre said.

Customers seeking assistance in-store can access a similar feature where pressing a button on an iPad display will notify a representative that you need assistance. The request is shown to employees via their iPod touch, giving them the option to reply or locate the customer via an illustration of the shopping floor that highlights the customer's location in red.







Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 5.1 στους developers


Η Apple έχει κυκλοφορήσει μια beta έκδοση του iOS 5.1 και μια προεπισκόπηση του Xcode 4.3 στους προγραμματιστές.

Η κατασκευή του iOS 5.1 είναι 9B5117b και η κατασκευή του Xcode 4.3 4D1002. Περιμένουμε να μάθουμε τι νέα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί. Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει την beta πείτε μας εντυπώσεις.

Οι προγραμματιστές μπορείτε να κατεβάσετε το iOS 5.1 ipsw από τον παρακάτω σύνδεσμο ...
Link for download





Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

To πολλά υποσχόμενο ξεκλείδωμα για τα iPhone 4S έρχεται.

Ο MuscleNerd από την iPhone Dev-Team έχει ανακοινώσει ότι το πολλά υποσχόμενο ξεκλείδωμα για το iPhone 4S  είναι στα σκαριά. 



Crazy Thanksgiving weekend! Very promising 4S unlock (http://twitpic.com/7kku4t) is in the works (Not i4, just 4S..that's crazy part)

This is excellent news for iPhone 4S users; although it will leave many iPhone 4 owners disappointed.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για ότι νεότερο υπάρξει.;-)




Το εγχειρίδιο Hacker της iOS

Ο Charlie Miller ( 0xcharlie ), Stefan Esser ( i0n1c ), ο Dino DaiZovi, Vincenzo Iozzo, και Ralf-Phillip Weinmann δίνουν στην κυκλοφορία το εγχειρίδιο του Hacker της iOS. 


iOS is Apple's mobile operating system for the iPhone and iPad. With the introduction of iOS5, many security issues have come to light. This book explains and discusses them all. The award-winning author team, experts in Mac and iOS security, examines the vulnerabilities and the internals of iOS to show how attacks can be mitigated. The book explains how the operating system works, its overall security architecture, and the security risks associated with it, as well as exploits, rootkits, and other payloads developed for it.

Covers iOS security architecture, vulnerability hunting, exploit writing, and how iOS jailbreaks work. Explores iOS enterprise and encryption, code signing and memory protection, sandboxing, iPhone fuzzing, exploitation, ROP payloads, and baseband attacks. Also examines kernel debugging and exploitation




Ο MuscleNerd είναι ο Tech Editor για τους συγγραφείς του βιβλίου. Μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία αντί του ποσού των $ 29,24.