Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δεν μπορεί να εντοπίσει δίκτυα WiFi στην iOS5 μετά το jailbreak; Εδώ είναι η λύση!


Οι αιτίες αυτού του προβλήματος μπορεί να είναι πολλές, ας αναφέρουμε κάποιες πιθανές λύσεις:


  • Βήμα 1: Εάν έχετε εγκαταστήσει οποιαδήποτε εφαρμογή που σχετίζεται με το σήμα Wi-Fi ή με δεδομένα δικτύου θα πρέπει να την καταργήσετε από το Cydia και ελέγξτε αν το iPhone σας τώρα  μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο. Σε περίπτωση αποτυχίας πέραστε στο επόμενο βήμα.
  • Βήμα 2: Δοκιμάστε να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις κάνοντας μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η διαδικασία διαγράφει όλους τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στα WiFi δίκτυα.Αν δεν έχει αποτέλεσμα περάστε στο βήμα 3.
  • Βήμα 3: Προσπαθήστε να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του ultrasn0w. Αν δεν ξέρετε το ultrasn0w μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διορθώσει διάφορα ελαττώματα που σχετίζονται με το Wi-Fi και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας,και στη συνέχεια δοκιμάστε να συνδεθείτε σε δίκτυο Wi-Fi. Αν το πρόβλημα παραμένει δοκιμάστε το τέταρτο βήμα.
  • Βήμα 4:. Βεβαιωθείτε ότι το modem / Wi-Fi λειτουργεί σωστά .Δοκιμάστε να επανακκινήσετε το μόντεμ σας ή το router. Εάν το πρόβλημα παραμένει, το μόνο που χρειάζεται για την αποκατάσταση της συσκευής σας είναι να  χρησιμοποιείσετε μια παλαιότερη έκδοση εργαλείου που κάνατε  Jailbreak. 
  •  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου