Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ένα νέο εργαλείο από την PwnDevTeam για Tethered Jailbreak


Η PwnDevTeam μόλις έχει κυκλοφορήσει την πρώτη beta έκδοση του Ac1dSn0w για το Mac OS X Lion και για το στο Snow Leopard.  Το Ac1dSn0w σας επιτρέπει να κάνετε Tethered jailbreak τη συσκευές σας. Παρέχει επίσης κάποιες ακόμα δυνατότητες, όπως Tethered Boot, DFU, Exit Recovery Mode.

Posted Image

Οι συσκευές που υποστηρίζονται προς το παρόν με έκδοση iOS 5.0,5.0.:

iPhone 3Gs
iPhone 4
iPod nano 4G
iPad 1

Για να κάνετε jailbreak  (να θυμάστε ότι προς το παρόν στις εκδόσεις 5.0 και 5.0.1 μπορείτε να το κάνετε μόνο tethered JB, δηλαδή όταν η συσκευή κλείσει η χρειαστεί επανεκκίνηση θα πρέπει να την συνδέσετε με το Mac σας) για να κάνετε jailbreak ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό:

Κατεβάσετε το Ac1dSn0w από εδώ
Μετά τη λήψη, και μετά το άνοιγμα του προγράμματος, θα δείτε τo ακόλουθo παράθυρο.

Posted Image

Σημείωση: Μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Show Console" για να δείτε πληροφορίες για τη διαδικασία jailbreak και σχετικά με τη συσκευή σας.


Συνδέστε τη συσκευή σας με τον υπολογιστή Mac και κλείστε τη συσκευή σας.
Κάντε κλικ στο "Snow Assistant"και ακολουθήστε τις οδηγίες για να βάλετε τη συσκευή σας σε  DFU mode.

Posted Image

Μόλις είστε σε DFU mode απλά πατήστε το "Jailbreak" και περιμένετε (η συσκευή θα κάνει επανεκκίνηση) μόλις κάνετε jailbreak θα πρέπει να βάλετε ξανά τη συσκευή σας σε DFU Mode και πατήστε το Tethered Boot όταν ανοίξει η συσκευή σας  θα δείτε το  Cydia να έχει εγκατασταθεί.

Υπενθυμίζω σε όλους ότι αυτό είναι μια beta έκδοση του νέου εργαλείου που δεν  συνιστάται για χρήστες που δεν έχουν μεγάλη εξοικείωση.
Η ομάδα ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν περαιτέρω βελτιώσεις σε μελλοντικές εκδόσεις του εργαλείου με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
Δημιουργία Custom Firmware όπως και η δυνατότητα iRecovery Remote που θα στέλνει σε συσκευές οπουδήποτε στον κόσμο payloads.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου