Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πώς να κάνετε jailbreak το Apple TV 4.4.3 με το Seas0nPass [Οδηγός]


Η Apple έχει κυκλοφορήσει το νέο firmware 4.4.3 για το Apple TV και πολλοί έχουν αναρωτηθεί εάν θα μπορούν να κάνουν jailbreak τη συσκευή τους. Η ομάδα FireCore έχει κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Seas0nPass, ένα εργαλείο για το jailbreak το Apple TV 2 με firmware 4.4.3. Στον παρακάτω αναλυτικό οδηγό θα δείτε πως να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας...


Posted Image





Παρόλο που η διαδικασία είναι πολύ απλή, ως συνήθως δεν συνιστούμε στους αρχάριους χρήστες την διαδικασία του Jailbreak είναι μια διαδικασία που πρέπει να αλλάξετε ορισμένα βασικά αρχεία του συστήματος για η εκτέλεση της διαδικασίας αν την ακολουθήσετε θα είναι με δική σας ευθύνη. Σας συνιστούμε να αποθηκεύσετε επίσης SHSH σας σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε downgrade.
Επιπλέον, ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην λειτουργούν στο Apple TV . Ο διακομιστής των ταινιών, Plex και Rowmote δεν υποστηρίζονται ακόμη. Επιπλέον, το jailbreak είναι Tethered, έτσι ώστε κάθε φορά που κλείνετε τη συσκευή ή αν χρειάζεται να γίνει επανεκκίνηση, θα πρέπει να εκτελέσει τη διαδικασία ξανά.


Θα χρειαστείτε τα εξής:

1)Την τελευταία έκδοση του iTunes{download here}

2)Seas0nPass, [Mac Download Link] [PC Download Link]

3)MicroUSB καλώδιο.


Βήμα 1: Λήψη, εγκατάσταση και έναρξη Seas0nPass για Windows ή Mac (download links παραπάνω).



Βήμα 2: Κάντε κλικ στην επιλογή "Δημιουργία IPSW" ενώ κρατάτε πατημένο το πλήκτρο Option στο Mac σας.


Posted Image


Βήμα 3: Μολις το Seas0nPass ολοκληρώσει τη λήψη όλων των απαραίτητων αρχείων, συνδέστε το Apple TV με τον υπολογιστή σας με το καλώδιο micro USB. Μην συνδέετε το καλώδιο ρεύματος ακόμα.


Posted Image

Βήμα 4: Βαλτε το Apple TV σε DFU mode πατώντας το κουμπί 'Μενού' και 'Play / Pause "κουμπιά ταυτόχρονα για 7 δευτερόλεπτα στο τηλεχειριστήριο της συσκευή σας.

Posted Image

Βήμα 5: Μετά την επανεκκίνηση του iTunes, θα σας ενημερώσει ότι η διαδικασία του βρίσκεται σε εξελίξει.


Posted Image

Βήμα 6: Τελειώσατε! iTunes θα επιβεβαιώσει ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.



Δεδομένου ότι πρόκειται για tethered jailbreak, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:



Βήμα 1: Εκκίνηση Seas0nPass και επιλέξτε την επιλογή 'Boot Tethered ».



Βήμα 2: Συνδέστε το Apple TV σας με το καλώδιο micro USB όταν σας ζητηθεί. Θυμηθείτε, μην συνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας ακόμα.



Βήμα 3: Μόλις δείτε ένα φως να αναβοσβήνει στο Apple TV σας, συνδέστε το καλώδιο ρεύματος στη συσκευή.



Βήμα 4: Τοποθετήστε το Apple TV σε DFU mode πατώντας το κουμπί 'Μενού' και 'Play / Pause "κουμπιά ταυτόχρονα για 7 δευτερόλεπτα από το τηλεχειριστήριο της συσκευή σας.



Βήμα 5: Μόλις Seas0nPass ολοκληρώσει την διαδικασία και κάνει επανεκκίνηση το Apple TV θα είναι jailbroken, αποσυνδέστε τη συσκευή.

Posted Image

Βήμα 6: Συνδέστε τη συσκευή σας στην τηλεόρασή σας και καλή διασκέδαση!


[Via]
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου