Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μια νέα μελέτη υπογραμμίζει την απογοήτευση των Bρετανών καταναλωτών σχετικά με τo iPhone 4S

Φαίνεται ότι το κύμα της απογοήτευσης με το νέο smartphone της Apple έχει επίσης επηρεάσει το Ηνωμένο Βασίλειο. Στο διαδίκτυο σύμφωνα με έρευνα, το ένα τρίτο των Βρετανών καταναλωτών είναι απογοητευμένο με το iPhone 4S  επειδή περίμεναν περισσότερα νέα χαρακτηριστικά.









Η έρευνα βασίζεται σε απαντήσεις 1.500 καταναλωτών πρόθυμους να αγοράσουν ένα νέο smartphone, και αποκάλυψε ότι μόνο το 29% από αυτούς θα αγοράσουν το iPhone 4S. Από την ομάδα των χρηστών, το 48% ενδιαφέρονται για την αγορά ενός BlackBerry, ενώ άλλοι θα ήθελαν να αγοράσουν ένα Andorid smartphone.

Το ένα τρίτο των χρηστών του αγγλικού MyVoucherCodes site που έχουν εκδοθεί από την έρευνα, είπε ότι ήθελε περισσότερα από το νέο smartphone της Apple. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες στην έρευνα ήταν χαρούμενοι με το Siri  και την ποιότητα της νέας φωτογραφικής μηχανής των  8 megapixel.
Δεν είναι σαφές αν αυτή η δυσαρέσκεια θα επηρεάσει τις πωλήσεις του iPhone 4S στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στις ΗΠΑ το νέο iPhone έχει πουλήσει 4 εκατομμύρια μονάδες σε μόλις τρεις ημέρες και θα μπορούσε να φθάσει τις πωλήσεις ρεκόρ για την Apple το πρώτο τρίμηνο του 2012.
Eσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά ..?

[Via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου